tatlım dün diğer 11 burcun bayanlarını da test ettim, en yüksek performans sende. - hayvansın rıza. - hayvan değilim, değerini ortaya çıkarıyorum, seni baş tacı ediyorum.
sevgilim aklından bi sayı tut - tuttum - şimdi ikiyle çarp dörde böl - böldüm - dört ekle yarısını bana ver - verdim - nereye verdin be! nereye verdin altı ay oldu - hayvansın rıza - hayvan değilim, gerginim!!
- rıza sen artık beni sevmiyosuaannn - nerden çıkardın kaprisgül ya seviyoruz işte.. - ühühü sevmiyosun işte eskiden sürekli söylerdin, romantiktin - ulan şayet ben seni sevmiyosam, ilyas salman göbek deliğimden zitsin beni bee.. -hayvansın rıza - dün gece öyle demiyodun ama - hakkaten hayvansın yaa..
- sen benim sadece fikirlerime, birikimime mi önem veriyorsun? - hayır baldudaklım, gözlemlediğim kadarıyla memişlerin de mis gibi, onlar da kıymetli - hayvansız rıza! - hayvan değilim, sendeki güzellikleri teker teker keşfetmeye and içmiş bir kişiyim
(sinema) - riza göremiyoruaaooom - eh madem, go down bakalim.. ne de olsa izleyemiycen filmi - o-ha riza o-ha falan oldum yanı - hadi canim, yanlız şapırdatmadan.. etraf rahatsız olmasın
- sewgilim ben artık seninle ili$kiye girmek istemiyorum..her tarafın kırı$ kırı$ olmu$.. - haywansın rıza - evet sewgilim..azgın bir aygır gibiyim
-tonton yüzlü töslümbeğem, akşam arkadaşları yemeğe davet ettim, 26 kişi, mümkünse, onlar gelmeden memelerini masanın üstüne koyar mısın, içecek almayı unutmuşum da... - haywansız rızzağ... - kesinlikle değilim, mantıklıyım, iktisat sahibiyim, sayende sütiş patronuna meydan okuyacak nitelikteyim.
-nardanem, bidanem tayi çi gursuna yazıldım, garıların zevk suyu akıyomuş bu gursa girenlere, leğenle dolaşacan artık peşimde, ekiki eki.. -haywansın rıza! -berke de bağa bundan kelli..
-(film seyrederken) taş gibi kadın öldü be! cesedi soğumadan biri sikse bari... - hayvansın rıza! - hayvan değilim, dünyada her türlü kaynağın sonuna kadar değerlendirilmesini, ziyan edilmemesini arzulayan bir kişiyim...
-hayatım bu ay durumumuz sıkışık, orkid yerine kurutma kağıdı kullansan bi müddet? -hayvansın rıza! -ama çok açıldık bu aralar kuşum....
kusum, hazir agzina almisken cikanlari da yutuversen peceteyle ugrastirmasan. - hayvansin riza - hayvan degilim nardanem, seni dusunuyom, protein o mis gibi, etin kilosu olmus surda bilmemkac milyon...
(sevgiliyle film seyrederken filmde bebeğini düşüren kadın üstüne) sevgili - ay yazıkkk cnm ne kötü bi olay yaniii rıza - asıl adama yazık "o kadar siktik boşa gitti" diye düşünüyodur, haklı da sevgili – hayvansın rıza rıza - hayvan değilim haklıyım haklı sen anlamıyosun...
kapı çalar. gelen rızanın ev arkadaşı ahmet'in sevgilisidir rıza: ahmet evde yok. ama sen bana ver. ben akşam ahmete veririm ahmetin sevgilisi: hayvansın rıza rıza: hayvan diilim. 'belki' dedim
mIzmIz
Lakap :
Konu: Geri: Hayvansın Rıza Cuma Ekim 03, 2008 5:21 pm
Hayvan ki Hayvan ...
Kirmisi
İş/Hobiler : WebmasTer - Grafiker
Lakap : eLecTroN
Konu: Geri: Hayvansın Rıza Cuma Ekim 03, 2008 5:28 pm